Taikos pr. 51, Kaunas, LT-50428
+370 37 332692, +370 37 332572
vyturiovm@vyturys.kaunas.lm.lt

Į naujus mokslo metus – aktyviai, su naujomis jėgomis ir gera nuotaika!

Į naujus mokslo metus – aktyviai, su naujomis jėgomis ir gera nuotaika!

Rugsėjo mėn. mūsų mokyklos mokiniai dalyvavo įvairiose projektinėse veiklose, kurių tikslas skatinti vaikus patirti džiaugsmą per fizinio aktyvumo veiklas, plėsti žinias apie sporto šakų teikiamą naudą bei gerinti vaikų pasitikėjimo savimi jausmą ir tarpusavio ryšius komandoje.
Mokiniai dalyvavo tarptautiniame projekte „Be active“, kurio metu visą savaitę lavino kvadrato žaidimo įgūdžius, ugdė greitumo, koordinacijos bei vikrumo fizines savybes. Taip pat mokytojai skatino visų klasių mokinius dalyvauti Solidarumo bėgime „Gelbėkit vaikus“ – akcijos metu simboliškai buvo bėgama pasirinktina distancija bei aukojamos lėšos sunkiai sergantiems vaikams.
Ištvermingiausi ir greičiausi 5-7 kl. moksleiviai dalyvavo ir Atvirose LSU rudens kroso pirmenybėse. Ant pirmosios vietos nugalėtojų pakylos lipo Nerija Vaškevičiūtė ir Emilis Vasiliauskas. Antrąja ir trečiaja vietomis dalijosi sesės dvynės Auksė Arnytė ir Smiltė Arnytė. Labai nedaug iki prizinių vietų pritrūko Kiprui Sakalauskui, Mantui Grybai, Justui Mykolaičiui ir Miglė Urbonavičiūtė. Visi prizininkai buvo apdovanoti organizatorių įsteigtais prizais.
Tikimės, kad dalyvavimas minėtose sportinėse veiklose prisidėjo prie mokinių noro ir toliau būti fiziškai aktyviais žmonėmis ne tik pamokose, bet ir už mokyklos ribų.
Fizinio ugdymo mokytojai