Taikos pr. 51, Kaunas, LT-50428
+370 37 332692, +370 37 332572
vyturiovm@vyturys.kaunas.lm.lt

2021 metų ŠILINĖS – didieji Švč. MERGELĖS MARIJOS GIMIMO atlaidai Šiluvoje. Rugsėjo 9 diena – Mokslo ir ugdymo diena Šiluvoje

2021 metų ŠILINĖS – didieji Švč. MERGELĖS MARIJOS GIMIMO atlaidai Šiluvoje. Rugsėjo 9 diena – Mokslo ir ugdymo diena Šiluvoje

Tampa tradicija, kad  Kauno „Vyturio“  gimnazistai ir muzikos mokytojai gieda šv. Mišių metu.  Į šv. Mišias renkasi visos Lietuvos katalikiško ugdymo krypties darželių, mokyklų, gimnazijų mokinai, mokytojai, vadovai,  aukštųjų mokyklų studentai.

„Koks nuostabus yra Dievas savo meile žmonėms, kaip brangus kiekvieno mūsų gyvenimas, brangūs žmonės šalia mūsų. Tegul  Marija, iš arti Jėzų supratusi Jo Motina, bus ir mums mylinti mama ir mokytoja“, – sakė vyskupas Jonas Ivanauskas, užbaigdamas homiliją.

„Vaikai ir suaugusieji – kokios stiprios jungtinės maldos pajėgos“, – džiugiai sakė arkivyskupas Kęstutis Kėvalas Eucharistijos pabaigoje pakviesdamas suaugusiuosius paploti kantriesiems vaikams. Arkivyskupas šia proga dėkojo visiems vaikų ir jaunimo ugdytojams.

Dėkojame už dėmesį  gimnazijos mokiniams Marijos radijo prezidentei Egidijai Vaicekauskienei ir jos  vyrui Kęstučiui.

Direktorė Aleksandra Bancevičienė